Rantasauna

Kyläyhdistys Korvenrauha ry sai hallintaansa ja kyläläisten käyttöön Rauhan sairaalaan entisen ns. potilassaunan muutama vuosi sitten.

Uusittu rantasauna

Saunaa ja ympäristöä on kunnostettu talkoovoimin. Sauna on ollut suosittu ja siellä on vietetty monet juhlat ja nautittu häikäisevästä Saimaa-näkymästä.

Kesällä 2015 saimme uuden laiturin valmiiksi.

Yleiset saunavuorot

Sauna lämpiää torstai-iltaisin koko kesän ajan. Naisten vuoro 17-19, miehet 19-21. Saunamaksu 3 e, pikkulapset ilmaiseksi.

Saunan varaaminen yksityiskäyttöön

Sauna on varattavissa yksityiskäyttöön hintaan 20 e/3 h tai 40 e/6 h. Pidemmät varaukset on sovittava erikseen hallituksen kanssa. Varauksien kysyminen, avaimet ja tarkemmat ohjeet ravintola Pikku-Pietarista osoitteesta Asematie 14, 55300 Korvenkylä puh. 054547722. Varaukset voi tehdä vain paikan päällä.

DSC_0231 DSC_0461 OLYMPUS DIGITAL CAMERA

9 Responses to Rantasauna

 1. Rautalaakso Tanja sanoo:

  Hei!

  Rantasaunan osoitetta en löytänyt näiltä sivuilta. Itse olen kyllä siellä käynyt, eli tiedän missä se on, mutta olisin tarvinnut osoitteen, mihin tilata auto.

  Tanja Rautalaakso

  • Korvenrauha sanoo:

   Hei,
   rantasaunan katuosoite on harvan tiedossa, koska sitä ei varsinaisesti ole. Jossain kaupungin kiinteistölistoilla osoitteeksi on mainittu Saunatie, mutta tämän löytyminen kartoista ja navigaattoreista on hyvin epävarmaa. Tiellä ei ole asutusta ja alueella on vireillä uusi kaava, jonka valmistuessa tiennimiä ehkä jaetaan.
   Pitkän linjan taksikuskit saattavat löytää perille koodilla Rauhan entinen potilassauna. Jos muu ei auta, taksi kannattaa tilata lähistölle esimerkiksi ravintola Rauhanrannan luokse tai hotellille.

 2. Pentti Tamminen sanoo:

  Saunatietä ei kannata osoitteena käyttää sillä navigaattorin mukaan se vie Lamposaareen. Siellä näkyy olevan Saunatie ihan virallisesti.

 3. Eija sanoo:

  Onko saunalla mahdollisuus grillata?

 4. Eija sanoo:

  Ja miten sinne osaa ajaa?

 5. Anne-Maija Kiviniemi sanoo:

  Onko sauna vielä varattavissa yksityiskäyttöön? Olisi kiva käydä.

 6. Eija sanoo:

  Onko tämä sauna vielä toiminnassa?

 7. Antti Arminen sanoo:

  Sauna toimii, varaukset Pikku Pietarissa olevaan varausvihkoon. Puhelinvarauksia ei vastaanoteta.

 8. There is the point at which your printer won’t print in dark and subsequently make this issue an excess of bother.At such point of time, despite being troubled, you have to research the ink cartridges and ensure you use only real HP cartridges. The full instruction will be seen on your system screen when you enter the link 123.hp.com/setup.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *