Toisen vanha on miun uusi – tawarat vaihtoon!

Vaihdon tori -kiertue Etelä-Karjalassa

Alkuperäinen julkaistu 05/03/2013 by Marja Jussila
Vaihdon Tori tapahtuma on Taipalsaarella ma 25.3.2013 Kunnantalon valtuustosali (Kellomäentie 1), Taipalsaari

Vaihdon Tori tapahtuma on Taipalsaarella ma 25.3.2013 Kunnantalon valtuustosali (Kellomäentie 1), Taipalsaari. Kuvassa helsinkiläinen kirpputori v. 2009.

Nyt kannattaa osallistua ja vaihtaa tietoja ja ideoita sekä tarpeettomia pientavaroita teemalla: ”tuo tarpeeton tavara tullessas ja vie tarpeellinen mennessäs”  Etelä-Karjalan Kylät ry:n, Etelä-Karjala-instituutin, Socomin ja Eksoten järjestämällä  laajan Vaihdon tori -kiertueella.  Tavoitteena on yhteistyön lisääminen uusin välinein kylän sisällä, kylien, yhdistysten, yritysten yms. kesken.  Saatuja ideoita ja ehdotuksia hyödynnetään myös koko maakunnan maaseudun kehittämisessä. YHTEISTYÖSSÄ ON VOIMAA!

Kiertueella on mukana myös muiden maaseututoimijoiden esittelypisteet ja se toteutetaan viikoilla 12-15 ja  starttaa ma 18.3.2013 Lappeenrannan Korvenkylästä!

Tutustu kiertueaikatauluun tästä

Tervetuloa nauttimaan maittavat ideat ja iltakahvit hyvässä seurassa!

Kiertueen järjestäjät: Parasta Kylissä -hanke (Etelä-Karjalan Kylät ry), Kulttuurikutinaa -hanke (Etelä-Karjala-Instituutti), MontEri -hanke (Socom Oy) ja Mallu kylillä 2 -hanke (Eksote)

Kategoria(t): Ei kategoriaa. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.