Käy vastaamassa valokuitukyselyyn!

KYSELY: https://www.webropolsurveys.com/Answer/SurveyParticipation.aspx?SDID=Fin839671&SID=cdc0d505-2043-4bbd-b453-1332220c7829&dy=248034783

Rehulan seudun kylät ry kartoittaa vuorostaan alueella asuvien kiinnostuksen valokuituun. Kyselyyn voi vastata 31.10.2014 saakka ja marraskuussa tullaan kylällä järjestämään Kuituilta, jossa puidaan kyselyn tuloksia ja suunnitellaan askelmerkkejä valokuituhankkeen mahdolliseen etenemiseen.

Vehkataipale on tehnyt omat kyselynsä ja jos hankkeet etenevät, voimat kannattaa yhdistää.

Kuituliittymä ei ole pelkästään nettiyhteyksiä varten, vaan se mahdollistaa aivan uudenlaisen tavan käyttää palveluja. Esimerkiksi kesämökkiläiset voisivat olla pidempään vapaa-ajan asunnoillaan jos toimivat nettiyhteydet mahdollistaisivat etätyön tekemisen. Toimivat verkot nostavat aina myös kiinteistön arvoa.

Lisätietoa Osuuskunnat verkonrakentajina -sivustolta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *