Harrasteet ja liikunta

Tarnalan latuja pidetään auki
Tarnalan valaistu latu kiertelee koulutalon lähimaastossa. Myös Hätämäen lenkkiä (12 km) pidetään auki kohtuudella säiden salliessa. Tänä vuonna lume puute on estänyt Hätämäen lenkin pitämisen hiihtokunnossa.

Reittikuvaus
Koulutalon lähimaastossa on valaistu latu, 2 km ja oikaistuna 1,5 km. Kahden kilometrin latu on vaativuudeltaan vaikea, koska siinä on rankkaa nousua ja reippaita alamäkiä. Puolentoista kilometrin lenkki on helpompi, mutta ensimmäinen lasku on liukkaalla kelillä kohtuullisen vaativa. Hätämäen lenkki on 12 km pitkä. Nykyisin se on helpohko, kun jyrkkiä alamäkiä on poistettu. Tarnalan Yritys pitää latuja auki. Yhteyshenkilönä toimii Kyösti Kupiainen / 050 59 69 486.

Kuposenmäen kota
Tarnalan kylän kauneimmalla paikalla, Kuposenmäellä, on kyläyhdistyksen rakentama kota. Kota on avoinna retkeilijöille ja vierailijoille, myös hiihtäjille. Kodalle on opasteet Niukkalantieltä.

 

Uimaranta / veneenlaskupaikka
Tarnalan kyläyhdistys hankki uimarantatontin Pien-Rautjärven rannalta. Rannassa on laituri ja veneenlaskupaikka. Sekä uimakopit ja huussi. Rannalle on opasteet Saviojantietä.

Uimarannan vihkiäisvieraita

Uimaranta sopii myös lapsille, lauturille pääsee pehmeää hiekkaa myöden.

 

Biljardia koulutalolla talvikaudella perjantaisin klo 18-21

Kommentointi on suljettu.