Männistö ja Välijoen lava

Välijoen asukkaiden yhteinen ”koti” Männistö sijaitsee aivan Taavetintien kupeessa (Männistöntie 10) noin 18 kilometrin päässä Savitaipaleen kirkonkylältä. Varsinkin talvisin talon sali on kansalaisopiston ja kyläläläisten omien liikunta- ja harrastusryhmien käytössä. Männistössä järjestetään myös paljon yksityisiä juhlia ja kokouksia.

Saliin mahtuu istumaan kerralla 150 henkilöä. Iso keittiö on remontoitu 2010. Reilu 70 vuotta vanhaa taloa on kunnostettu ja remontoitu muutekin viime vuosina, joten talo on nyt hyvässä käyttökunnossa. Tarkemman esittelyn kuvineen löydät alla olevan Männistön esittely -linkin takaa.

Männistön (ja/tai Lavan) vuokrauksesta vastaa Saila Vanamo p. 040 701 7969. Molemmat kiinteistöt ovat Välijoen nuorisoseura Riennon omistuksessa. Alla olevista linkeistä löydät Männistön tarkemmat tiedot.

Männistön vuokrahinnat 2022

Välijoen Lava

Männistön vieressä sijaitseva tanssilava Välijoen Lava (entinen Välijoen Parketti, Männistöntie 2) oli aikoinaan suosittu tanssipaikka. Pitkän tauon jälkeen Nuorisoseura järjesti lavalla Nostalgiatansseja vuosittain elokuun alussa. Usein Männistössä vietettävät yksityistilaisuudet hyödyntävät myös Välijoen lavan tiloja.

Kesällä 2017 Parketti herasi uudelleen eloon sunnuntaitanssien merkeissä. Möykkyinen parketti poistettiin ja tilalle tuli erinomainen lautalattia. Välijoen lava kutsuu tanssimaan läheltä ja kaukaa.

Välijoen lavaa voi myös vuokrata erilaisten tapahtumien järjestämiseen.

Kesän 2022 sunnuntaitanssien ohjelma päivittyy lähiaikoina.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *