Välijoen nuorisoseura Riento ry

Riento on perinteikäs, yli satavuotta sitten perustettu ja edelleen aktiivisesti Välijoella toimiva yhdistys. Yhdistyksen toiminta keskittyy pitkälti seuraintalo Männistön ympärille. Männistö on kyläläisten yhteinen kokoontumispaikka ja yhdistyksen päätavoitteena on pitää Männistö jatkossakin hyvässä kunnossa kaikkien yhteiseksi hyväksi. Yhdistys järjestää erilaisia tapahtumia (nostalgiatanssit, laskiaisrieha) sekä kursseja ja kerhoja (improkerho, teatteriryhmä).

Teatteriryhmän viimeisimpiä näytelmiä ovat:

 • Maajussille morsian (Männistössä talvella 2009)
 • Amali ja aikamiespojat (Hakamäellä kesällä 2011)
 • Kattovarpuset (Männistössä talvella 2012)
 • Peräkylän profeetta (Hakamäellä kesällä 2012)
 • Kärnäkosken kunniat (Kärnäkosken linnoituksen valleilla kesällä 2013)
 • Kuin tuhka tuuleen (Hakamäellä kesällä 2014)
 • Viimeiset mohikaanit (Hakamäellä 2015)
 • Ristniemen Antti (Hakamäellä 2017)
 • Urmaksen uskomaton uni (Savitaipaleen koulukeskuksen auditorio syksy 2018 ja kesä 2019)

Riennon johtokuntaan  kuuluvat: Ismo Tuhkalainen (puheenjohtaja), Saila Vanamo (sihteeri), Minna Pisarenko, Jouko Koskinen, Noora Mentula, Lilja Lind, Jani Rasila, Tuula Jäkälä ja Olli Vanamo. Johtokunnan työskentelyn tukena toimivat tiedotusvastaava Marjukka Tynys ja taloudenhoitaja Anna Lerkki.

Nuorisoseura myy 2002 julkaistua teosta Välijoen seudun historiaa. Kirjaa voi tiedustella Lilja Lindiltä p. 050 369 4389 tai sähköpostilla: valijoki@gmail.com

Nuorisoseura vuokraa tilojaan (Männistö ja Välijoen lava), astioita, miesten kansallispukuja, äänentoistolaitteita sekä pihatelttaa. Vuokrahinnat löytyvät alla olevasta tiedostosta.

männistön vuokrahinnat 2020

Jos haluat liittyä jäseneksi, voit täyttää jäsentietolomakkeen täällä

 

3 responses to “Välijoen nuorisoseura Riento ry

 1. Milloin tämän vuoden nostalgiatanssit? Oliko viime vuonnakaan, vai menikö ohi?

  Terv. Tarja

  • Päivi Tiainen

   Anteeksi varsin viipyilevä vastaus… Nostalgiatansseja ei ole järjestetty muutamaan vuoteen. Viimeiset olivat elokuussa 2012. Toistaiseksi ei ole suunnitteilla jatkoa tansseille. Terveisin Päivi/Ns Riento

 2. Helena Aapro

  Heitän teille seuraavanlaisen ajatuksen Välijoen puuhaihmiset!!!!
  Löytyisikö Välijoelta kiinnostusta ja puuhanaista vanhemmille rouvashenkilöille järjestettävää ”tuolijumppaa” ajatellen. Seurantalolla lienee vapaata käyttöaikaa päivisin. Olen itse käynyt sellaisessa, kun selkäni vuoksi en voi tavallisessa jumpassa käydä. Siellä on jopa pyörätuolipotilaita, vaikka ei voi seisoa niin monta liikettä voi tehdä istuenkin. Seurakunta on antanut meille kirkkosalin käyttöön. Ja uskokaa pois Leila-valssin tahdissa jumpataan.
  ”Mummot kuntoon Välijoellakin”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *