Tapahtumat Etelä-Karjalassa ja Viipurin piirissä -seminaari

Cross Border City in Action –hanke järjestää Etelä-Karjalan kulttuuritoimijoille Tapahtumat Etelä-Karjalassa ja Viipurissa -seminaarin ke 5.3.2014 Svetogorskissa (Hotell Complex) . Seminaarin tavoitteena on verkostoitua ja edistää Etelä-Karjalan ja Viipuri/Svetogorsk alueiden välistä yhteistyötä tapahtuma- ja kulttuurisektorilla.  CBC –hanke maksaa matkat ja ohjelmaan sisältyvät ruokailut. Bussikuljetus Lappeenranta-Imatra-Svetogorsk ja takaisin.
Ilmoittaudu mukaan  viimeistään 28.1.2014 (edellytyksenä oma viisumi) Jaana Komille, puh. 0400-349206 tai jaana.komi@humak.fi  (Tapahtuma maakunta -hanke Humanistinen ammattikorkeakoulu –HUMAK – University of Applied Sciences TKI-HUMAK Voima,  Imatra)

Seminaarin ohjelma:
Seminaarin avaus, kahvi
11.15 Festivaalit ja tapahtumat Etelä-Karjalassa
Pirjo Miikki, toiminnanjohtaja, Imatra Big Band Festival ry
Tuija-Liisa Leino, toiminnanjohtaja, Saimaan nuorisoseurat ry
 Sari Saarinen, Tuottaja, Imatran seudun kehitysyhtiö oy
 Helena Hokkanen, Kulttuurikoordinaattori, Lappeenrannan kaupunki

 12.15 Festivaalit ja tapahtumat Viipurin piiriss
Galina Tsvetkova, kulttuuritoimenjohtaja, Viipurin piirin
 Olga Annenkova, kulttuuritapahtumat, Svetogorsk

13.15  Lounas

 14.15  Kuorojen yhteistyömahdollisuudet alueella
Soiton ja laulun päivä, Reijo Siitonen, Vuoksen Mieslaulajat
Metkuillaan – lasten kuorokonsertti, Helena Hokkanen, City of Lappeenranta
Viipurin kuorofestivaali, Galina Tsvetkova, Viipurin piirin kulttuuritoimenjohtaja
Ludmila Bystrova, Kuorotoiminta, Svetogorsk

15.00 Kahvi
15.15  Musiikkikoulujen yhteistyömahdollisuudet
Seija Ohenoja, rehtori, Imatran Musiikkiopisto
Inna Sapogova, johtaja, Viipurin musiikkikoulu nro 2

16.00                  Seminaarin päättäminen

Huom! hankeen tiimoilta on tulossa vielä Rakennushistoriallinen kulttuuriperintö Viipurin alueella ja Etelä-Karjalassa -seminaari Imatralla Ti 25.3.2014. Seminaarin luennoitsijoina mm. entinen pääministeri Paavo Lipponen, arkkitehdit Tapani Mustonen, Martti Muinonen ja Marianna Heikinheimo suomesta ja mm. arkeologi Aleksanteri Saksa ja Professori Sergey Simentsov venäjältä. Seminaari on kaikille avoin ja maksuton.