Työpajakoulutusta kuvataiteilijoille 9.4. alkaen Lpr:ssa

Mistä lisää tuloa? Miten oma ammattitaito esiin? – työpajakoulutusta kuvataiteilijoille

Tervetuloa mukaan kuvataiteilijoille suunnattuun työpajakoulutukseen! Työpajojen tavoitteena on omien ammatillisten osaamisvahvuuksien löytäminen ja esiintuominen sekä erilaisten mahdollisten tulolähteiden tunnistaminen. Miten osaaminen voitaisiin muuttaa palveluiksi ja tuotteiksi? Mistä ja miten löytää yleisö ja mahdolliset asiakkaat?Koulutukset järjestetään huhti-toukokuussa Lappeenrannassa. Yhteensä työpajoja on kolme. Jokainen kestää 5h ja ne toteutetaan arkipäivinä päiväsaikaan.

Ensimmäinen työpaja järjestetään 9.4. klo 10.00-15.30 ravintola Notkeassa Norpassa. Seuraavat kaksi työpajaa on alustavasti sovittu olevan 8.5. ja 28.5., mutta näitä päiviä voidaan vielä muuttaa ryhmäläisten toiveiden mukaan.

Koulutuksen järjestävät yhteistyössä Kaakon taide ja Kulttuurikutinaa-hanke (EKi/LUT). Työpajojen kouluttajana toimii Matti Koistinen, joka työskentelee tuottajana kuvataidetta ja arkkitehtuuria yhdistävässä Frei Zimmer Oy:ssä. Aiemmin hän on työskennellyt kolme vuotta Tampereen taiteilijaseuran Art360 -hankkeessa kuvataidemanagerina.

Työpajojen sisällöt
1. työpaja: Oman osaamisen tunnistaminen, omien työskentelytapojen sekä yhteistyöverkostojen pohdinta ja työstäminen.
2. työpaja: Kuvataiteilijan markkinointi ja viestintä. Asiakkaiden tunnistaminen sekä heidän tavoittaminen.
3. työpaja: Kuvataiteilijan palvelut ja tuotteet. Niiden rakentaminen ja tarjonta.

Hakemukset 1.4. mennessä: Heini Kähkönen, heini.kahkonen@lut.fi, puh. 040 684 3963

Mukaan otetaan max. 15 osallistujaa. Etusijalla ovat ne, jotka haluavat osallistua kaikkiin kolmeen työpajaan, mutta on mahdollista osallistua myös vain osaan. Kerro ilmoittautuessasi moneen työpajaan haluat osallistua ja lyhyesti perustiedot itsestäsi.

Koulutus on ilmainen. Tietoa saa välittää vapaasti eteenpäin!

Lisätietoja:
Anna Vilkuna, Kaakon taide, anna@kaakontaide.fi, puh. 045 14477755
Heini Kähkönen, Kulttuurikutinaa-hanke, heini.kahkonen@lut.fi, puh. 040 6843963