Co-op Network Studies -opinnot

Nyt on oiva mahdollisuus aloittaa osuustoiminnan opiskelu ohjattuina verkko-opintoina. Helsingin yliopiston avoin yliopisto tarjoaa tähän mahdollisuuden.


Syksy on loistava mahdollisuus aloittaa osuustoiminnan opiskelu ohjattuina verkko-opintoina! Helsingin yliopiston avoimen yliopiston kautta myös muilla kuin Co-op Network Studies -verkostoon kuuluvien yliopistojen opiskelijoilla on mahdollisuus suorittaa osuustoiminnan ja yhteisötalouden opintoja.

Opinto-oppaan, ilmoittautumisohjeet ja lisätietoja löydät tästä.

Co-op Network Studies -verkostoon kuuluvat Aalto-yliopiston Kauppakorkeakoulu, Helsingin yliopisto, Itä-Suomen yliopisto, Jyväskylän yliopisto, Lappeenrannan teknillinen yliopisto, Oulun yliopisto, Tampereen yliopisto ja Turun yliopisto. Myös Lapin yliopisto ja Vaasan yliopisto ovat liittymässä verkostoon. Verkoston opetusta kehittää, tuottaa ja koordinoi Helsingin yliopiston Ruralia-instituutti yhdessä muiden yliopistojen kanssa.

Kursseille ilmoittautuminen, projektisuunnittelija Tytti Klén, 050 5762881, tytti.klen@helsinki.fi
Verkko-opetus: verkko-opetuskoordinaattori Pekka Hytinkoski, 044 336 6126, pekka.hytinkoski@helsinki.fi