Etsintäkuulutus!! Käsityökurssille tarvitaan enää 1 osanottaja

Jos olet vähääkään innostunut käsitöistä, niin tule mukaan iloiseen joukkoon Haapajärven kylätalolle tiistai iltaisin. Etelä-Karjalan kansalaisopiston Haapajärven käsityöpajan alkamiseen tarvitaan enää 1 henkilö! Olisitko se kenties sinä??

Vainikkalastakaan ei ole pitkä matka eikä muista lähikylistä. Olette kaikki lämpimästi tervetulleita. Ei tämä ole pelkästään haapajärveläisille tarkoitettu!!

Opettajanamme on Merja Pylväläinen. Hän on todellinen monialan taituri, vahvimpana osa-alueina vaatetus, neulonta ja erityistyöt.
Koulutusta hänellä on Kouvolan kotiteollisuuskoulu, Kuopion käsi- ja taideteollisuusoppilaitos/vaatetusompelu. 2012 Muotoilijan AMK tutkinto.
Töissä hän on ollut Kalajoen, Haminan sekä Lappeenrannan käsi- ja taideteollisuusoppilaitoksissa ( nykyisin Saimaan ammattiopisto) ja edelleen viimeeksi mainitussa. Kansalaisopistoissakin opettamisesta on kokemusta usealta paikkakunnalta, joten pätevissä käsissä ollaan!!

Tule tekemään uusia vaatteita, tuunaamaan vanhoja, neulekoneita meillä on kaksi kappaletta käytössä, joten sitäkin voi kokeilla ja tehdä vaikka mitä.
Viime talvena opettajalla oli ompelukone mukana, tehtiin mekkoja, korjattiin vanha kirja, kirjottiin pöytäliinaa, tehtiin koruja, huovutettiin, tehtiin nipsutöitä jne.  Jokainen voi tehdä oman mielensä mukaan mitä haluaa. Eikä ohjeista ole pulaa. Autossa kulkee mukana käsityökirjoja sekä -lehtiä luettavaksi ja idealähteeksi.

Haapajärven käsityöpaja on toiminut varmaan jo yli 40 vuotta. Olisi se harmi, jos se nyt loppuisi tähän syksyyn.

Ilmoittautuminen 5.9.2014 mennessä