Natura-alueen hoito- ja käyttösuunnitelman infotilaisuus kylätalolla to 18.2.2016 klo 17-20

TIEDOTE 11.2.2016

Haapajärven Natura-alueen hoito- ja käyttösuunnitelman infotilaisuus Haapajärven kylätalolle torstaina 18. helmikuuta klo 17-20

Haapajärven Natura-alueen hoito- ja käyttösuunnitelman tekeminen käynnistyy. Asukkaat ja maanomistajat kutsutaan tiedotustilaisuuteen Haapajärven kylätalolle torstaina 18. helmikuuta klo 17-20. Kahvitarjoilu alkaa klo 17 ja illan ohjelma klo 17.30.

Natura-alueen hoito- ja käyttösuunnitelma sovittaa yhteen alueen suojelun ja virkistyskäytön tarpeita ja luo pelisäännöt alueen käytöstä, hoidosta ja toimenpiteistä. Paikallisia kuunnellen etsitään parhaat ratkaisut ja sovitetaan yhteen luonnonsuojelun ja alueen muun käytön tarpeet.

Suunnitelman laatii Faunatica Oy Lappeenrannan seudun ympäristötoimen ja Kaakkois-Suomen ELY-keskuksen ohjaamana. Käytännössä työtä tekevät Aapo Ahola ja Pertti Koskimies.

Asukkaiden ja maanomistajien tieto, kokemus ja näkemykset ovat tärkeitä suunnitelman teossa. Siksi toivotaan runsasta ja asukkaiden tukea ja aktiivista osallistumista. Suunnitelmaan kuuluu myös asukaskysely.

Tilaisuuden järjestää PISARA –hanke /Lappeenrannan seudun ympäristötoimi.

Pannu on kuumana. Tervetuloa!

Lisätietoja:

Raija Aura, 040-5843 278

Raija Aura
projektikoordinaattori
Lappeenrannan seudun ympäristötoimi
+35845843278
Vesistökunnostusta pisara kerrallaan
www.lappeenranta.fi
www.piensaimaa.fi