Kyläyhdistys ry:n ylimääräinen vuosikokous pe 13.9.19 klo 18

Julkaistu 14.9.19. Muokattu 20.9.19 lisätty säännöt. Peltoi. Leväsen seudun kyläyhdistys ry (tässä: LSK ry) sai hyvän startin eilisessä ensimmäisessä vuosikokouksessaan. LSK otti vastaan viestikapulan elokuussa lakkautetulta Leväsen alueen kylätoimikunnalta: kylätoimintaa jatketaan samoilla linjoilla, nyt vain rekisteröitynä yhdistyksenä. Yhdistys toivotti tervetulleeksi uusia jäseniäkin, joita on jo yhteensä yli kaksikymmentä. Jäsenyys on ilmainen.

Henkilövalinnat sujuivat sutjakkaasti. LSK aloittaa Asko Saikko puheenjohtajanaan. Hallitukseen valittiin kuusi jäsentä: Kirsi Laamanen, Pasi Laamanen, Pauli Mikkola, Merja Nummi, Markku Talka ja Ritva Tujula. Hallitus valitsee taloudenhoitajan ja sihteerin ulkopuolelta.

Toiminnantarkastajaksi valittiin Markku Muhonen ja hänen varamiehekseen Samuel Mustonen.

Lintutornin rakennustalkoiden jatkaminen ja uudenvuoden vastaanotto ovat toiminnan lähimmät virstanpylväät. Yhdistys on myös tarpeen tullen valmis antamaan talkoilla naapuriapua lähinnä vanhemmalle väelle.

Vuosikokousta isännöivät Soile ja Pauli Mikkola, joita kaikki kiittivät viihtyisistä järjestelyistä.

Leväsen seudun kyläyhdistys ry SÄÄNNÖT 2019 web

(MM)

Leväsen seudun kyläyhdistys ry:n (tässä: LSK ry) ylimääräinen vuosikokous järjestetetään pe 13.9.2019 klo 18 Pauli ja Soile Mikkolalla, Rinnetie 8, Levänen. Kaikki Leväsen alueen asukkaat ja asiasta kiinnostuneet ovat lämpimästi tervetulleita!

Kokouksessa käsitellään vuosikokousasiat eli mm. yhdistyksen puheenjohtajan ja hallituksen valinta sekä toimintasuunnitelman ja talousarvion hyväksyminen. Lisäksi päätetään Leväsen  alueen kylätoimikunnan toimintojen, varojen ja vastuiden vastaanottaminen.

”Talo tarjoaa” pientä purtavaa ja juotavaa.

LSK ry:n hallituksen puolesta sihteeri (MM)

Taustaa: Patentti- ja rekisterihallitus (PRH) hyväksyi keväällä perustetun LSK ry:n säännöt 10.6.2019. Kyläyhdistyksen nykyinen hallitus ehdottaa 13.9. pidettävälle vuosikokoukselle, että LSK ry ottaa vastaan Leväsen alueen kylätoimikunnan toiminnot, varat ja vastuut.

14.8.19 pidetty kyläkokous päätti yksimielisesti lakkauttaa Leväsen alueen kylätoimikunnan, jotta sen toiminta voisi jatkua rekisteröidyn kyläyhdistyksen puitteissa.

Kategoria(t): Ei kategoriaa. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.