Peltoi ja Karhunpää yhteen

Julkaistu 20.9.10. Peltoi (MM). Peltoin ja Karhunpään osakaskunnat ovat nyt yhdistyneet Peltoin yhteisen vesialueen osakaskunnaksi. Tosin valitusaikaa maaoikeuteen Mikkeliin on jäljellä lähes kuukausi, 18.10.19 asti. Yhdistyminen saa lainvoiman valitusajan päätyttyä tai kun mahdollinen muutoksenhaku on ratkaistu. Yhdistymisen tarkoituksena on muodostaa osakaskuntien päätösten mukainen uusi, noin 3200 hehtaarin suuruinen yhteinen vesialue Taipalsaaren kuntaan.

Paavo Heikkosen ilmoittautumista vastaanottaa toimitusinsinööri Pirjo Alkiomaa.

Maanmittaustoimitus järjestettiin Taipalsaaren kunnantalolla 18.9.19. Tilaisuuteen olivat kirjeitse kutsutut kaikki yhdistyvien osakaskuntien osakaskiinteistöjen omistajat, joiden osoitetiedot ovat Maanmittauslaitoksen kiinteistörekisterissä. Lisäksi kutsu oli julkaistu 2.9.2019 Etelä-Saimaassa. Paikalle oli saapunut neljäntoista osakaskiinteistön edustajat joista kaksi Metsähallituksesta.

Yhdistymistoimituksen suoritti maanmittausinsinööri Pirjo Alkiomaa MML:lta. Toimituksessa ei tehty maastomittauksia, sillä vanhat rajat selviävät kiinteistörekisterikartalta ja vanhoista toimituskartoista eikä toimituksen luonteen vuoksi vanhoja rajoja ollut tarpeen käydä. Rekisterikarttaote uuden osakaskunnan alueista liitettiin toimituspöytäkirjaan.

Osakaskuntien tekemän sopimuksen mukaisesti uusi osakasluettelo on laadittu pinta-
alojen suhteessa. Yhdistymiseen tulivat mukaan kaikki entisten osakaskuntien alueet. Kokouksessa kukaan ei esittänyt huomautuksia yhdistämisperusteisiin eikä osakasluetteloon.

LISÄTIETOJA ANTAA: Pirjo Alkiomaa, 040 755 6227, pirjo.alkiomaa@maanmittauslaitos.fi
Korjattu 23.9.19: Kokouspäiväksi 18.9.19

Markku Talka Peltoin osakaskunnan johtoon

Julkaistu 20.9.19 Peltoi (MM). Toimituskokouksessa syntyneen uuden Peltoin yhteisen vesialueen osakaskunnan järjestäytymiskokous järjestettiin välittömästi toimituskokouksen jälkeen. Kokousta johti EK:n kalatalouskeskuksen toiminnanjohtaja Vesa Tiitinen. Kokous hyväksyi osakaskunnalle säännöt ja valitsi osakaskunnan hallitukseen kuusi jäsentä varamiehineen. Puheenjohtajana toimii Markku Talka.

Kokouspöytäkirja liitteineen on nähtävillä Markku Talkalla, Suolahdentie 312, LEVÄNEN.

 Korjattu 23.9.19: Vesa Tiitinen on EK:n kalatalouskeskuksen toiminnanjohtaja.
Kategoria(t): Ei kategoriaa. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.