Peltoin Amanda sai lakkinsa!

Julkaistu 30.4.20 @22:40 (MM). Vappu 2020 jää yksilöiden ja kansakunnan muistiin sukupolvien yli. Vaikka tänä vappuna tulisi taivaalta tavaraa missä muodossa tahansa (no, asteroidia lukuunottamatta) tai olisi tukahduttava auringonpaiste, niin sää ei tätä vappua määrittäisi. Kokonaiset kansakunnat ovat saaneet tuta mikroskooppisen pienen elämänmuodon voimasta. Ihminen on suuressa kekseliäisyydessään muokannut elävää luontoa ja materiaalisia luonnonvaroja palvelemaan lajinsa menestystä ja menestyksensä huumassa samalla edennyt pitkälle kohti suurta tuntematonta. Pikku mötinkäinen on melkein silmänräpäyksessä ahdistanut meidät kaikki piilopirtteihin, joiden turvasta koko ajan ympärillemme pälyillen yritämme uskaltautua ulos, yhä silti toisiamme varmuuden vuoksi vältellen. Mikä se uusi normaali tuleekaan olemaan, niin monella tapaa vuosi 2020 on vuosi nolla.

Viime viikkojen hyisistä keleistä ja ihmispolon ahdistuksesta huolimatta luonto on heräämässä jälleen uuteen kasvuun ja kukoistukseen, mikä antaa voimaa ja uskoa tulevaan myös Pohjolan asukeille. Toivottavasti tänä vappuna aloitettu Peltoin Amandan lakitusperinne muodostuu koko Leväsen kyläaluetta innostavaksi tapahtumaksi.

(Siispä kuuluu kysymys: kuka lakittaa tai ketkä lakittavat iki-ihanan Peltoin Amandan ensi vuonna!?)

Kategoria(t): Ei kategoriaa. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.