Kyläilta ja kyläyhdistyksen vuosikokous ti 17.8.21 ja onkikilpailut la 28.8. klo 10-13

Leväsen perinteinen kyläilta yhteistyössä Taipaleen srk:n kanssa on tiistaina 17.8.21 klo 18 Leväsen rannassa. Leppoisaa yhdessäoloa, tikanheittoa ja hevosenkengän heittoa. Kahvituksen tuotto menee lähetyspiirin hyväksi.

Kyläillan jälkeen on Leväsen seudun kyläyhdistys ry:n vuoden 2020 vuosikokous, jota on koronatilanteen vuoksi siirretty näinkin myöhäiseen ajankohtaan. Kokoukseen toivotaan mahdollisimman monen jäsenen, ja ulkopuolisenkin, osallistuvan. Kyläyhdistys tarjoaa kuumaa makkaraa paikallisen ruisleivän kera.

Kyläyhdistys järjestää mato-onkikilpailut Leväsen rannan alueella lauantaina 28.8.21 klo 10-13. Kaikki alueen asukkaat, mökkiläiset sekä kesävieraat ovat tervetulleita. Sarjoja on tällä kertaa kolme, naiset, miehet ja lapset. Palkintoja jaetaan kunkin sarjan kolmelle parhaalle. Kahvia ja pullaa tarjolla punnituksen yhteydessä.

Lämpimästi tervetuloa kaikkiin loppukesän tapahtumiin,

toivottaa Leväsen seudun kyläyhdistyksen hallitus

Kategoria(t): Ei kategoriaa. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.