Uudenvuodenvastaanotto peruttu

Leväsen kyläyhdistyksen hallitus on päättänyt peruuttaa Leväsen metsästäjien majalle suunnitellun uudenvuodenvastaanoton nopeasti heikentyneen koronavirustilanteen vuoksi.

Kyläyhdistys toivottaa Hyvää Joulua ja Onnellista Uutta Vuotta 2022 kaikille kyläyhdistyksen jäsenille, kyläalueen pysyville ja kesäasukkaille sekä kaikille muillekin! Toivottavasti nähdään mukavissa merkeissä kyläyhdistyksen tapahtumissa kesällä 2022!

Due to the increased number of Covid infections both nationally and regionally the Levänen Village Society has decided to cancel their planned New Year`s celebrations at Levänen. Wishing you all a Merry Christmas and a Happy New Year! Looking forward to seeing you all at our summer 2022 events.

Kategoria(t): Ei kategoriaa. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.