MIELIPITEITÄ JA KOTISIVUJA

Tässä julkaistaan asukkaiden lähettämiä aloitteita ja mielipiteitä. Ne voivat käsitellä mm. seuraavia aiheita:

 • ympäristön tila
 • liikenneolot
 • palvelujen kehittäminen

Asukkaiden nettisivut

Haluaisitko esitellä itseäsi ja harrastuksiasi? Sinun nettisivusi voidaan linkittää asukasyhdistyksen sivuille, niin voit esitellä sinulle tärkeitä asioita muille. Muista että asukasyhdistys on puolueeton ja hyviä tapoja noudattava. Ihan kaikenlaista propagandaa emme voi tuoda esille.

Kerro asialliset kommenttisi alla olevalla Vastaa-lomakkeella tai Palautteen alla olevan ”Terveisiä yhdistykselle”-linkin avulla.

Asiaa:

Syksyn pimeänä aikana kevyen liikenteen väylät ovat paikoitellen tosi pimeitä. Muistakaa heijastin ja autoilijat varokaa erityisesti pieniä koululaisia. Kaupungin on syytä tarkastaa pimeimpien paikkojen valaistus esim. Kurjentiellä Kesämäen leipomosta kaupungille päin.

3 thoughts on “MIELIPITEITÄ JA KOTISIVUJA

 1. Kotiäitinä pitkästä aikaa, ihanaa 🙂
  Harmi vaan kun srk kerhoa eikä muunkaanlaista toimintaa täällä ole äideille,isille ja lapsille. Alueelle näkyy muuttaneen paljon vaunuja työnteleviä vanhempia,mutta emme ole tutuiksi tulleet.
  Jos kysyntää on, olisin valmis vastaamaan perhekerhosta kunhan tilat saisi(mehiläisentiellä esim.)Ei tarttis kaupunkiin asti lähtee …
  Virve Ovaska

  1. Hei!
   Asukasyhdistys on periaatteessa olemassa, mutta ”viettää hiljaiseloa” – kuten tämänkin viestin vastaamisajasta huomaa. Olemme yrittäneet saada toimintaan mukaan uutta porukkaa, mutta se on ollut melko tuloksetonta. Otamme vastaan ehdotuksia ja osallistujia toimintaan!

   Toiminnasta kiinnostuneet voivat ottaa yhteyttä:

   Kirsi Jämsen
   puheenjohtaja
   Kuuselantie 27
   050 573 2520
   kirsi.jamsen (at) elisanet.fi

   Hanna Sievänen
   sihteeri/rahastonhoitaja
   Kurjentie 57
   050 381 7502
   sievhan (at) gmail.com

   MMK-asukasyhdistys

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *