PISA 2013 – Tiedote 25

PISA 2013 -hanke tuo Lappeenrantaan teatteriesityksen ”Veden varassa – leikki vedestä ja ihmisestä” perjantaina 23.11.2012 klo 18. Esitys on Taidekoulu Estradilla, Teollisuuskatu 9 (Prisman takana). Koululaisille järjestetään näytös ja työpaja klo 12:30.

Veden varassa on visuaalista teatteria, nukketeatteria ja äänitaidetta yhdistävä esitys vedestä ja suhteestamme siihen. Esityksessä tutkitaan eri aistien kautta kokemusta vedestä, havainnollistetaan veden kiertoa maapallolla ja pohditaan puhtaan veden arvoa ja merkitystä. Näytöksen kesto on 45 min.

Näytökseen on vapaa pääsy. Paikkoja on rajoitetusti!
Tiedustelut ja varaukset : 040-5843 278, raija.aura@lappeenranta.fi

PS. Muistathan myös Pien-Saimaa seminaarin 23.10. ja osallistumisen Pien-Saimaa kyselyyn!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *