Liikkujat huomio! Jokaiselle jotakin!

Yrityksen sisäpeli illat torstaisin klo 18.00

Tarnalan koulutalolla kokoontuu harrasteryhmiä: ma kahvakuulaa klo 19 (Sanna Berg ohjaa), ti jumppaa klo 18 (Eeva Paakkinen), la ulko/sisäliikuntaa klo 10 (Sanna). Torstaisin Yritys kutsuu pelaamaan biljardia, curlingia, dartsia. Tervetuloa kaikki!

Seurakuntatapahtuma oli lokakuussa

Tarnalan koulutalolla vietetään su 18.10. Parikkalan seurakunnan ja neljän eri kristillisen järjestön yhteistä syyspäivää. Kyläilta alkaa klo 18. Kahvitarjoilu. Mukana Juha Hasanen, Sari Pennanen ja Tatjana Korpelainen.

Syyspäivän teemana on ”Yhteiset eväät”. Järj. Etelä-Saimaan Kansanlähetys, Suomen Raamattuopisto, Oronmyllysäätiö ja Parikkalan seurakunta. Tervetuloa!

Kategoria(t): Ei kategoriaa. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.