Röytyn kahvio la-su 7.-8.5.2022 klo 11-16

Tulevan viikon lauantaina on Taipalsaarella kyläpyöräilytapahtuma. Röytyn kahvio on auki, ja koska säätiedot lupaavat lämmintä, kahvihetken voi viettää verannallakin. Äitienpäivänä kahviherkkujen joukossa on myös täytekakkua. Seuraavaksi Röytty on auki kesäkuun alkupäivistä elokuun loppupuolelle.

Kategoriat: Yleinen | Kommentit pois päältä artikkelissa Röytyn kahvio la-su 7.-8.5.2022 klo 11-16

Taipalsaaren Kirkonkylän kyläyhdistys ry 20 vuotta

Uuden otsakekuvamme on ottanut Satu Tuomela.

Kirkonkylän kylätoimikunnan, sittemmin kyläyhdistyksen, toiminnasta 40 vuoden ajalta näyttely kunnantalon aulassa 3.5.-31.5.2022. Avajaiset tiistaina 3.5. klo 14-18, jolloin paikalla kyläyhdistyksen aktiiveja vapaamuotoisesti kertomassa toiminnasta. Esillä tapahtumajulisteita ja kuvia tapahtumista sekä lehtileikkeitä. Tervetuloa tutustumaan kyläyhdistykseen, erityisesti entiset sekä uudet asukkaat. Kyläyhdistyksen toimintapiiriin kuuluvat Kirkonkylän lisäksi Taipale, Muukkola, Telkkälä, Lehtola, sekä osia Heikkolan ja Jauhialan kylistä.

Ilmoituksen ilmakuva Satu Tuomela.

Taipalsaaren Kirkonkylän asukkaita kokoontui 1982 aloittaakseen kylätoiminnan. Kylätoimikunta nimettiin, ja 15.2.2002 rekisteröidyttiin. Siitä alkaen jatkettiin kyläyhdistyksenä. Toimintaan on kuulut vuosien varrella paljon yhteistyötä mm. kunnan, eri kylien ja yhdistysten kanssa. Perinteisiä tapahtumia yhdistyksen alkuajoista lähtien ovat olleet kyläkävelyt, rantakalaillat ja kannanotot moniin asioihin. Täydet kymmenen vuotta tulee kesällä Röytyn kotiseututalon kahviotoiminnan vastuuyhdistyksenä toimimisesta sekä Röytyn kansallispukupäivän järjestämisestä. Uudempaa toimintaa on ollut mm. uudenvuoden ilotulitus, juhannuskokko ja kesäkonserttien järjestäminen seurakunnan kanssa, unohtamatta yhteistyötä Leader Länsi-Saimaan ja Etelä-Karjalan kylät ry:n kanssa. Kuvissa oikealla kansallispukupäivä 2016 ja vasemmalla kyläkävelyn osallistujia Kurenniemessä 2018. Klikkaamalla kuvaa saat sen suuremmaksi.

Kategoriat: Yleinen | Kommentit pois päältä artikkelissa Taipalsaaren Kirkonkylän kyläyhdistys ry 20 vuotta

Kevätkausi 2022

Kirkonkylän M-market auki ma-la 9-21, su 11-21.

Wanha kunnantupa sekä TSV:n jäätelökioski palvelee kesäisin. Katso lisätiedot facebookista. https://www.facebook.com/Taipalsaaren-Wanha-Kunnantupa-101377894868193

https://www.facebook.com/taipalsaarenjaatelokioskitsv

M-Market Taipalsaari avoinna kesällä seuraavasti:

Ma-La 9 – 21
Su 11 – 21

Kategoriat: Yleinen | Kommentit pois päältä artikkelissa Kevätkausi 2022

Valitettavasti kuvapankkisivumme on lopetettu. Mietimme mahdollisia uusia vaihtoehtoja.                                           

 Vuonna 2021 juhlimme 450- vuotista Taipalsaarta.

Juhlavuoteen liittyy myös Taipalsaaren historiateos. Myynnissä Saimaanharjulla kirjastossa ja K-marketissa sekä kirkolla M-marketissa.                                                      Hinta 45€. Lue loppuun

Kategoriat: Yleinen | Jätä kommentti

Kyläavustaja

Klikkaa linkki auki >Uusi linkki tulee, kun kyläavustajan nimi varmistuu

 

 

Kategoriat: Yleinen | Jätä kommentti