Rekan perävaunu kaatui valtatiellä 13 Kiesilänkylässä

Maanantaina 22.9. kello 10 jälkeen kaatui valtatiellä 13 Suomenniemellä rekan perävaunu tielle. Onnettomuuspaikka sijaitsi Kiesilänkylässä Ryöpäsaaren tien liittymän lähellä. Mikkelin suunnasta tullut kuorma-auton ja perävaunun yhdistelmä ajautui toistaiseksi tuntemattomasta syystä tien oikealle puolelle ja sen seurauksena perävaunu kaatui tielle. Rekassa oli kuormana haketta. Onnettomuuspaikan raivaamisesta ja sen siivoamisesta aiheutui haittaa liikenteelle kello 14 saakka. Henkilöautoliikenne pääsi kulkemaan kiertotietä Hakamäentien kautta onnettomuuspaikan läheisyydessä, mutta raskas liikenne jouduttiin ohjaamaan Tuohikotin kautta.

Kuorma-auton kuljettajaa epäillään liikenneturvallisuuden vaarantamisesta. Kuorma-auton kuljettaja oli selvin päin.
Kuvat lisätty 1.10.2014
OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kategoria(t): Yleinen. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *