Kutsu esittely ja keskustelutilaisuuteen

Kahvila-ravintola Salmenranta torstaina elokuun 3. päivänä klo 17.00 alkaen.
Yhteistyöllä paremmat tietoliikenneyhteydet

Kauriansalmen kylät ry on käynnistänyt Suomenniemen alueen tietoverkon tarveselvityksen, johon yhtenä konkreettisena vaihtoehtona sisältyy valokuituverkko. Jotta asiassa päästään etenemään, on käytävä vielä laajempaa keskustelua alueella toimivien eri tahojen ja asukkaiden kanssa.

Kaikille asiasta kiinnostuneille avoin esittely- ja keskustelutilaisuus.

Toivomme tilaisuuteen mahdollisimman laajaa osanottoa. Suomenniemen aluejohtokunnan, kaikkien Suomenniemellä toimivien yritysten, yhdistysten ja järjestöjen edustus on tarpeen, jotta asia saataisiin yhteiseksi koko Suomenniemen alueella.

Tilaisuudessa mm. Kari Kotirinta Saimaan Kuitu Oy:stä selvittää valokuituyhteyksien teknistä toteuttamista ja rakentamista Etelä-Karjalan alueella Lemin, Luumäen, Savitaipaleen ja Taipalsaaren kuntien alueella. – Tällainen alueen kehittäminen voisi olla mahdollista myös Suomenniemellä, jos suomenniemeläiset niin haluavat!

Kaikki asiasta kiinnostuneet tahot tervetuloa!
Kauriansalmen kylät ry

Raimo Ruotsalainen
puheenjohtaja
_____________________________________________________

Kategoria(t): Yleinen. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.