Korvenrauhan kevätkokous 19.3.2015

Kyläyhdistyksen sääntömääräinen kevätkokous pidetään 19.3.2015 klo 18.00 Korvenkylän koulun ruokasalissa. Keskusteluaiheina mm. rantasaunan varaukset ja käyttö. Kylätalkkari toiminnasta tulevat kertomaan Marja Jussila ja Minna Piutu.

Tervetuloa keskustelemaan kylän asioista!

Kahvitarjoilu.

Kategoria(t): Ei kategoriaa Avainsana(t): , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

2 Responses to Korvenrauhan kevätkokous 19.3.2015

  1. Essay Typer sanoo:

    A very visited organization in UK is an Online task help organization. Save yourself from low assessments and achieve a high score in your scholastics at any rate.
    Assignment Help Online

  2. Wonderful Article, Thanks for Putting This Together! This Is Obviously One Great Post. MyAssignmentHelpAu Is Providing Online Assignment Help in Australia From the Qualified Expert. I Have Written Many Contents on Case Study Help, Essay Writing Service, Cdr Report Writing, Proofreading Services and More.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *