Kylän siivoustalkoot ma 18.5.2015

Kyläyhdistys järjestää oman kylän siivoustalkoot ma 18.5 2015 klo 17.00 alkaen Korvenkylän leikkikentältä. Talkoot on tarkoitettu kaikille alueen asukkaille. Tarvikkeet roskien keräämiseen jaetaan paikan päällä. Talkoolaisille tarjotaan makkaraa ja mehua. Kyläyhdistyksen sauna Rauhassa, Saimaan rannalla lämpiää talkoolaisille klo 19.00. Siivottava alue on koko Korvenkylä, eli roskien keräämisen voi hyvin aloittaa kotinurkilta ja edetä keskustaan päin. Oman haravan voi ottaa mukaan.
Tervetuloa!

Kategoria(t): Ei kategoriaa Avainsana(t): , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

1 Response to Kylän siivoustalkoot ma 18.5.2015

  1. sannakemppainen sanoo:

    Kiitos kaikille siivoustalkoisiin osallistujille! Kylämme on nyt siistimpi ottamaan kesän vastaan.
    T. Sanna K.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *