Saunakausi on jo käynnissä!

Kyläyhdistyksen rantasaunan kesäkausi on avattu.

Sauna lämpiää aina torstaisin pakkaskeleihin asti, naisten (17.00-19.00)ja miesten (19.00-21.00) vuoroilla. Saunamaksu 3€/ kylpijä (pikkulapset ilmaiseksi)

Lisäksi saunaa voi varata yksityiskäyttöön muina aikoina. 3h/ 20€ ja 6h/40€, varukset ja tarkemmat ohjeet Repokiven Kipsalta.

Saunaan on uusittu kiuas, joten löylyt ovat entistäkin paremmat. Ei muuta ku saunomaan!

Kategoria(t): Ei kategoriaa Avainsana(t): , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

7 Responses to Saunakausi on jo käynnissä!

 1. Pekka Suomalainen sanoo:

  Hei,

  tiedustelen Lappeenrannan moottoripyöräilijät ry:n puolesta olisiko Korvenrauhan kyläyhdistyksen saunaa mahdollista varata viikolla 24 joko tiistaina 12.6.2018 tai keskiviikkona 13.6.2018 tuon 3 tunnin ajan klo 17.30 alkaen? Seurakunnan saunat ovat leirien vuoksi ennen Juhannusta kiinni. Elokuussa voisimme tarvita vuokrata saunaanne uudelleen.

 2. With the help of our experts, you can easily improve your command over the subject and learn all the concepts of statistics without facing any difficulties.

 3. When I upgrade windows 7 PC to windows 10 PC, I am getting the warning error message such as windows 10 printer driver is unavailable. While printing the process, my printer refuses to print the documents. It is happening due to the upgrade system of windows 7 to windows 10. Really, this is a new thing for me. This technical glitch is an annoying issue, which has stopped me to work on my printing machine. So I want to ask from trained experts to share the easy tips to solve this technical issue. So anyone can provide the solid ways to fix windows 10 printer driver is unavailable error. https://www.hpprintersupportpro.com/blog/resolve-windows-10-printer-driver-is-unavailable-issue/

 4. These organizations are pocket-obliging just as rapture for understudies endeavoring to complete their assignments on plan

 5. It as really nice and great information. I am glad that you shared this wonderful information with us. Please keep us informed like this. Thank you for sharing. I really enjoyed reading all through.

 6. oliiva sanoo:

  Do I email to talk to a Cash app representative?
  Yes, you are allowed to send an email to talk to a Cash app representative. But, you only need to make sure one thing here before sending an email or before going to reply to any email, confirm the email address ends with @squareup.com, @square.com, or @cash.app.
  https://www.gonetech.net/cash-app-customer-service/

 7. Not ready to get a discount in Cash App? Dial Cash App Customer Service number.

  The application is one of the easiest to understand applications that you will at any point run over. It gives you the office to get a discount on the off chance that you feel that you’ve been shamefully charged. Along these lines, you can get a revive. Be that as it may, on the off chance that you can’t settle on a discount, at that point check the web network. Fix it. Be that as it may, assuming still, the difficult exists, at that point dial Cash App Customer Service number for help. https://www.emailphone-support.com/Cash-app

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *