Perinteinen kesäpäivä rantasaunalla la 6.6.2015

Perinteinen kesän avaus RANTASAUNALLA lauantaina 6.6.2015. Tänä vuonna olemme mukana Avoimet kylät- tapahtumassa, johon osallistuu 44 kylää Etelä – Karjalan alueelta. Lisätietoja tapahtumasta ja osallistuvista kylistä löytyy netistä osoitteesta https://kylat.ekarjala.fi/

RANTASAUNA LÄMPIMÄNÄ
Naisten vuoro 14.00-16.00
Miesten vuoro 16.00-18.00

Kyläyhdistys Korvenrauha tarjoaa saunan ja haitarimusiikkia.
Myynnissä makkaraa ja mehua, ohjelmassa vilttikirppis, vanhan kiukaan huutokauppa ja uusi geokätkö

TERVETULOA SAUNOMAAN JA VIIHTYMÄÄN HYVÄSSÄ SEURASSA!

Kategoria(t): Ei kategoriaa. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

1 Response to Perinteinen kesäpäivä rantasaunalla la 6.6.2015

  1. resultnts sanoo:

    Masters Result: Universities are established to pursue the higher education all over Pakistan to provide education that is to be leading, comfortable and affordable. There is a lot of universities in Pakistan that are leading each other in the standard of education and provide the quality education to the public of Pakistan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.