Perinteinen kesäpäivä rantasaunalla la 6.6.2015

Perinteinen kesän avaus RANTASAUNALLA lauantaina 6.6.2015. Tänä vuonna olemme mukana Avoimet kylät- tapahtumassa, johon osallistuu 44 kylää Etelä – Karjalan alueelta. Lisätietoja tapahtumasta ja osallistuvista kylistä löytyy netistä osoitteesta https://kylat.ekarjala.fi/

RANTASAUNA LÄMPIMÄNÄ
Naisten vuoro 14.00-16.00
Miesten vuoro 16.00-18.00

Kyläyhdistys Korvenrauha tarjoaa saunan ja haitarimusiikkia.
Myynnissä makkaraa ja mehua, ohjelmassa vilttikirppis, vanhan kiukaan huutokauppa ja uusi geokätkö

TERVETULOA SAUNOMAAN JA VIIHTYMÄÄN HYVÄSSÄ SEURASSA!

Kategoria(t): Ei kategoriaa. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

1 Response to Perinteinen kesäpäivä rantasaunalla la 6.6.2015

  1. resultnts sanoo:

    Masters Result: Universities are established to pursue the higher education all over Pakistan to provide education that is to be leading, comfortable and affordable. There is a lot of universities in Pakistan that are leading each other in the standard of education and provide the quality education to the public of Pakistan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *