Nyt voi vaikuttaa Lappeenrannan liikunta- ja ulkoilupaikkojen kehittämiseen

(Kaupunki tiedottaa, 27.11.2014)

Lappeenrannan kaupunki toteuttaa 27.11.−14.12.2014 avoimen asukaskyselyn, jolla kerätään eri-ikäisten kuntalaisten näkemyksiä Lappeenrannan liikunta- ja ulkoilupaikkojen nykytilasta ja kehittämistarpeista. Kyselyssä keskitytään erityisesti niihin liikunta- ja ulkoilumahdollisuuksiin, joita jokainen kuntalainen voi käyttää omatoimisesti.

Kysely on kohdennettu koululaisille (3.–9.-luokkalaiset) ja yli 17-vuotiaille kaupungin asukkaille. Lappeenrannan kaupungin peruskoululaiset vastaavat kyselyyn ohjatusti koulussa. Liikuntatoimenjohtaja Ilkka Oksman toivoo mahdollisimman paljon palautetta eri puolilta kaupunkia.

>> Lue lisää: Nyt voi vaikuttaa Lappeenrannan liikunta- ja ulkoilupaikkojen kehittämiseen.