Vuodenvaihdetta juhlitaan Lappeenrannan satamatorilla 31.12.2014 klo 19 alkaen

(Kaupunki tiedottaa 22.12.2014)

Lappeenrannan kaupunki järjestää uudenvuoden vastaanottotilaisuuden uudenvuodenaattona klo 19 alkaen. Satamatorilla järjestettävä tapahtuma on jaettu edellisvuosien tapaan kahteen osioon, ja luvassa on kahden ilotulituksen lisäksi musiikkia, puheita ja tuliryhmän esitys.

Uudenvuoden vastaanotto alkaa etenkin lapsiperheiden suosimalla alkuillan tapahtumalla kello 19. Kirkkoherra Juha Eklund pitää hartauspuheen, ja puhetta seuraa Tuliryhmä Petrolin tulishow. Lappeenrannan kaupunginjohtaja Kimmo Jarva pitää uudenvuoden puheen klo 19.40 alkaen, jonka jälkeen ohjelmassa on ilotulitus.

Juhlallisuudet jatkuvat kello 23.45, jolloin kaupunginlahden taivas täyttyy vielä uudestaan ilotulitteiden loisteesta ja kirkonkellot lyövät vuoden vaihtumisen merkiksi.

>> Lue lisää: Vuodenvaihdetta juhlitaan Lappeenrannan satamatorilla 31.12.2014 klo 19 alkaen.