Kylätalo

Tapavainolan seurojentaloa hallinnoin nykyisin Tapavainolan ja lähikylien kyläyhdistys, jolle talo-osuuskunta lahjoitti tontin ja rakennuksen vuonna 2006.
Lähes 100 vuotta vanha ja perinteikäs seurojentalo Myllyntie 44:ssä on kesäkuun lopussa vuonna 2008 otettu uusittuna ja peruskorjattuna käyttöön. Remonttihanke toteutettiin POMO-rahoituksella 1.1.2007-30.6.2008 välisenä aikana. Remontti toteutettiin vanhaa kunnioittaen. Siten onnistuttiin säilyttämään talon tunnelma, joka viehättää kävijöitä.

Jatkohankeelle – Kotipesä paremmaksi – saatiin Leader-rahoitusta. Hankkeen aikana tehtiin sisätiloissa parennuksia mm. salin lattian lakkausta, näyttömön kunnostusta ja lisävalaistusta. Myös lämmitysjärjestelmää uusitttiin.

Seurojentalo tarjoaa ihanteelliset puitteet perhejuhlien järjestämiseen, sopii kokous- ja koulutustilaksi ja harrastusryhmien kotipesäksi.

Seurojentalon pihapiirissä sijaitsee myös Erämiesten kota, jossa voi pitää makkarailtoja tai kokoontua ulkoilutapahtumaan. Erikseen vuokrattavissa myös suurehko teltta.
Seurojentalon info

Talon varauksia ottaa vastaan Arja Lankinen 050 545 5548