JÄNKÄSALON WEIKOT

Lossiyhteyden myötä Jänkäsalon toiminta vilkastui kaikin tavoin. Vuonna 2005 saareen perustettiin oma urheiluseura, Jänkäsalon Weikot ry. Seuran ensisijaisena tavoitteena on aktivoida saarelaisia liikunnallisiin harrastuksiin ja lisätä liikunnallista yhdessäoloa, ei niinkään kilpaurheilun harjoittaminen. Ensimmäisenä konkreettisena toimenpiteenä saareen pystytettiin liikuntasuoritusten merkkauspiste.

Urheiluseurassa on tällä hetkellä noin 250 jäsentä. Seuran aktiivisen talkootoiminnan tuloksena Jänkäsaloon rakennettiin urheilukenttä ja kentän laidalle kokoontumistilaksi kota, johon mahtuu 50 – 60 henkeä. Kotaa vuokrataan myös ulkopuolisille.

Urheilutoiminnalla on pitkät perinteet
Jänkäsaloon perustettiin Saaren Veikkojen Jänkäsalon paikallisosasto vuonna 1933. Tuolloin urheiluseuran toiminta oli erittäin vireää. Jänkäsalossa oli hyviä urheilijoita, joiden joukosta löytyi Taipalsaaren mestareita. Yleensä Jänkäsalolaiset voittivat kylien väliset ottelut.

Jänkäsalossa oli tuolloinkin aktiivista väkeä toimimaan. Hyvän talkoohengen avulla saareen raivattiin urheilukenttä lähes välittömästi seuran perustamisen jälkeen ja kentän laidalle rakennettiin tanssilava, johon tultiin ympäri pitäjää tanssimaan. Ohjelmallisia iltamia järjestettiin kerran kuussa. Urheiluseuran toiminta hiipui sodan jälkeen 40-luvun lopulla, mutta nyt 60 vuoden jälkeen liikunnallinen toiminta on jälleen elpynyt.

Alla linkkinä jäsenlomake jonka voit täyttää ja toimittaa antti.virtanen@karbonaatti.com

Jänkäsalon Weikkojen tilinumero FI 59 5620 5720 019015

Jänkäsalon Weikot jäsenlomake TÄSTÄ

 

Yhteystiedot
JÄNKÄSALON  WEIKOT  RY

Puheenjohtaja:
Kari Korhonen, p. 0400 971 869

karikorhonen94@gmail.com

JAOSTO: KALA WEIKOT

Toimintaa

JALKAPALLO-OTTELUT REHULAA VASTAAN, ONKI/PILKKIKISAT, UISTELUKISOJA, KYLÄTAPAHTUMIA SEKÄ TEATTERIMATKOJA.

ITSEPALVELU KIOSKI LOSSIRANNASSA.

NÄIN OSTAT KIOSKILTA

Valitse itse tuote
Kirjaa vihkoon
– määrä
– tuotteen nimi
– hinta
– Maksa lippaaseen
KIITOS!