KYLÄILEMÄÄN RUOKOLAHDELLE!

Suureen kuntaan mahtuu monta kylää. Ruokolahdella on toimivia kylätoimikuntia ja -yhdistyksiä 20. Toiminta-alueellaan kylät ovat merkittäviä yhteisten asioiden eteenpäin viejiä ja yhteisen toiminnan järjestäjiä. Aktiiviset kylät auttavat koko kuntaa kehittymään!

etusivuRuokolahti on pinta-alaltaan Etelä-Suomen läänin suurin kunta. Ruokolahdella asuu 6000 asukasta, joista taajamissa Kirkonseutu, Salosaari, Oritlampi ja Huhtasenkylä noin 3700 kpl.

Kesäisin kunnan väkiluku voi kaksinkertaistua. Rannoilla on reilut 3000 kesämökkiä, sillä kunnan alueella on Saimaata ja noin 500 järveä. Rantaviivaa riittää määrällisesti täältä Lapin perukoille asti!

etusivu2Ruokolahti on tunnettu hyvistä luonto-ohjelmapalveluistaan, retkeily-, melonta- ja hiihtomahdollisuuksistaan, leijonasta, kauniista kirkonseudusta ja sen historiaan liittyvistä eukoista.

Nämä kyläsivut antavat tietoa kylien palveluista, tuotteista ja toiminnasta niin kuntalaiselle, kesäasukkaalle kuin matkailijallekin. Lisätietoja saa kunnan omilta sivuilta www.ruokolahti.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *