My Tuliluikku ry

Metsästysyhdistys Tuliluikku perustettiin Viipurissa vuonna 1917. Se on ent.Kymenläänin vanhin toimiva metsästysseura. Seuran kotipaikka on Luumäki ja siellä Suoanttilan kylä. Seurantoimintaan kuuluu metsästyksen lisäksi mm.riistanhoito (esim riistapeltojenteko ym.). Alusta asti on Tuliluikku järjestänyt ajokoirien ajokokeita ja ollut mukana Kymen kennelpiirin toiminnassa mm. järjestämässä koiranäyttelyitä. Suoanttilan kylään on juuri valmistunut uudenkarhea metsästysmaja aivan metsästysmaiden tuntumaan.

Seuran puheenjohtajana toimii tällä hetkellä Markku Haaja.

Seuralle osoitetun postin voi lähettää sihteerille.
My Tuliluikku ry / Hannu Perälä
Nuppolantie 200
54530 Luumäki

 

2 Responses to My Tuliluikku ry

 1. Juha Kunnaala sanoo:

  Metsästysyhdistys Tuliluikku ry – hallussani on lukuisia valokuvia Tuliluikku alkutaipaleelta. Isoisäni Väinö Gunnari (Kunnaala), Viipurissa toimineen Rautakauppa Oy Ahjo – nimisen firman tj. Ja omistaja taisi olla perustamassa yhdistystä.
  Jos valokuvat kiinnostavat, voisin sopivassa tilaisuudessa luovuttaa ne yhdistykselle.
  Kuvissa on tunnistettavissa mm. Ukko-Pekka.
  Terveisin
  Juha Kunnaala
  Puh. 0400 432869

 2. Pertti Pirhonen sanoo:

  Ukkini Akseli Tarkiainen kuului myös seuraan. Itse kävin majalla pikkupoikana 40 luvulla. Siellä oli myös Laapas niminen henkilö, jota kutsuttiin suutari sedäksi.. Laiturin vieressä oli pieni katiska, johon joka aamu oli tullut kalaa. Myöhemmin selvisi, että sitä oli laitettu sinne lapsia varten. Majan kahdella seinällä kiersi kerrossängyt ja yläsängyillä oli kiva juosta. Myöhemmin olen kerran käynyt siellä, muistaakseni 1978.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *