Harrastukset

Hyvät ulkoilu- ja retkeilymahdollisuudet

Korkea-ahossa on hyvät ulkoilu- ja retkeilymahdollisuudet. Kylässä on 2,2 km pitkä valaistu kuntopolku ja hiihtolatu sekä urheilukenttä, jossa talvisin kiekkokaukalo. Hiihtolatu lähtee  Vihtolaan, josta se on yhteydessä kaupungin latuverkostoon. Kylällä on oma latukelkka ja noin 15 km:n latuja pidetään auki talkoovoimin.

Urheilukenttä sijaitsee koulun lähellä ja sen ja koulun välisessä maastossa on valaistu latu ja lenkkipolku kesäisin. Urheilukentällä on pukukoppi ja 2 muuta lämmitettävää rakennusta, joista toisessa martat pitävät talvisin mehu-, kahvi- ja vohvelimyyntiä hiihtäjille, luistelijoille ja muille kulkijoille (sunnuntaisin).

Urheilukentästä on kehittynyt kylän toiminnallinen keskipiste, jossa on nykyisin myös laavu ja varastorakennus. Laavu täydentää retkeilijöiden palveluita – nyt ulkoilijoille onnistuu myös makkaranpaisto. Latu liittyy valmiisiin retkeilypolkuihin.

Uimarannat Ala-Kyynelmyksellä ja Suur-Pyhäkalalla
Yleiset uimarannat sijaitsevat Ala-Kyynelmyksellä Sysmäentien päässä ja Moisiossa Suur-Pyhäkalalla (Pyhäkalantiellä). Kesäisin uimarannoilla on järjestetty uimakouluja lähikylien lapsille.

Kalastusluvat

Korkea-ahon osakaskunta puheenjohtaja Timo Kalliosaari puh. 050-3529256. Kalastuslupien myynti sihteeri Kari Jukkala puh. 0500-258356