Koulu

Koulun nettisivujen kansi

Korkea-ahossa asuu paljon lapsiperheitä. Vajaan 300 hengen kylästä löytyy tämän päivän harvinaisuus eli kehittyvä ja vireä kyläkoulu. Koulussa on noin 40 oppilasta, yhdysluokissa opiskellen (1 – 2, 3 – 4  ja        5 – 6). Henkilökuntaan kuuluvat kolme opettajaa, koulunkäyntiavustaja sekä palveluvastaava. 

Lisäksi koulussa toimii oppilashuoltoryhmä, johon kuuluu rehtori, erityisopettaja, koulukuraattori, koulupsykologi sekä kouluterveydenhoitaja. Mukaan kutsutaan myös asiantuntijoita ja oppilasedustaja. Ryhmän tavoitteena on luoda oppilaalle turvallinen ja terve oppimisympäristö, suojata hänen mielenterveyttään ja ehkäistä syrjäytymistä sekä edistää työyhteisön hyvinvointia.

Koulu täytti 100 vuotta v. 2009

Nykyinen koulu on rakennettu v. 1948 ja todettu terveeksi ja turvalliseksi kouluksi. Koulu sijaitsee aivan kylän keskellä, luonnon ja hyvien liikunta-aktiviteettien äärellä. Luontoa käytetään paljon opiskeluun liikuntapaikkana, tutkimuskohteena ja materiaalien lähteenä.

KUN HALUAT KOULULTA KIIREETTÖMYYTTÄ, PUHDASTA SISÄILMAA, LUONNON LÄHEISYYTTÄ, LAADUKASTA OPETUSTA JA LAPSEN HUOMIOONOTTAMISTA, ON PIENI KORKEA-AHON KOULU JUURI SOPIVA!

T E R V E T U L O A  K O R K E A – A H O N  K O U L U U N !

          Korkea-ahon koulu Korkea-ahontie 737  54300 Lappeenranta                 p. 0400 375 713

Lisää tarinoita ja kuvia koulusta tämän sivun alaotsikoiden alla 🙂