Martat

Vuonna 2019 marttajärjestö juhlii 120-vuotista taivalta kotien ja perheiden hyvinvoinnin edistäjänä. Martoissa me kaikki pääsemme tekemään ja kokemaan yhdessä. Tuotamme iloa toisillemme ja läheisille tutuille ja tuntemattomillekin. Muistathan pitää huolta myös itsestäsi! Nautitaan, iloitaan ja opitaan uutta yhdessä muiden marttojen kanssa.

Korkea-ahon Martat ry
Korkea-ahon Marttakerho on perustettu 1931 ja siihen kuuluu noin 50 jäsentä. Toimintaan kuuluvat iloiset marttaillat eri teemoista, kursseja eri elämän aloilta (ruuanlaitto, käsityöt, kodinhoito), mökki-iltoja saunomisineen, retkiä teattereihin, kylpylään ja kotimaan kohteisiin.

Lisäksi martat järjestävät lapsille muutaman kerran vuodessa  pikkukokkikoulutusta.

Martat toimivat tiiviissä yhteistyössä muiden yhdistysten kanssa ja osallistuvat tapahtumien järjestelyyn ainakin muonitusten osalta. Talvisunnuntaisin klo 10-14 martat pitävät mehuasemaa/ puffettia urheilukentän kahviossa, jossa voi luistelun ja hiihdon ohessa nauttia kahvista, mehusta ja vohveleista.

70-vuotisjuhlavuoden kunniaksi martat julkaisivat vuonna 2001 talkootyönä kokoamansa kirjan ”Tallukoista tietokoneisiin”.

Yhteyshenkilö: Merja Seppänen, puh. 050-3212047.

Kahvituksia, astiasto ja telttojen vuokraus
Martat järjestävät erilaisten tapahtumien ja juhlien kahvituksia.  Marttojen n. 100 hengen astiastoa on mahdollista vuokrata. Vuokrattavana on myös vankkarakenteiset teltat kooltaan 4x5m ja 4x4m ja tarvittaessa ne voi myös yhdistää 4x9m teltaksi.

Tiedustelut:
Merja Seppänen 050-3212047

Toimintakalenteri

Toimintakalenteri syksy 2019