Äitsaari-kierros 2015

Järjestäjät kiittävät kaikkia tänäkin vuonna kierrokselle osallistuneita, nähdään ensi vuonna!

Kierros järjestetään sunnuntaina 19.7.2015 klo 12-17

INFO-piste, Äitsaaren kylätupa, Savilahti, Äitsaarentie 232

Sirpa Pellinen: Ternimaito

Pekka Pietiläinen: Äitsaaren päiväperhoset, klo 12.15 ja 13.15

Käsitöitä

Puutarhatila Uosukainen: mansikkaa, hernettä

  1.  Susanna ja Pekka Hänninen, Savilahti, Hännisenmäentie 1: Leivonnaisia,       myös gluteenittomia. Lettuja, kahvia. Käsitöitä, perunaa ja porkkana                                  .
  2. Soili ja Tauno Äikää, Maija ja Jouni Kinnunen, Savilahti, Äitsaarentie 263: Leivonnaisia.  Lihapulla-salaatti lounas, lettuja, kahvia. Tarjoilut vanhan navetan sisätiloissa. Poni, hevonen, lampaita, kani ja kanoja. Ternimaitoa                                        .
  3. Anja Kortelainen ja Rauno Savolainen, Kurjala Kokkokalliontie 50: Kermamuikut, vaihtoehto myös kalattomille ja maidottomille. Leivonnaisia. Homcare- ja Swipe-tuotteet. Traktori-ajelua.                                                                                                 .
  4. Erja ja Jarno Liukka, Soinila, Soinilantie 20: Ternimaitoa, ratsastusta, lehmiä ja vasikoita. Lelu- ja lastenvaate-kirppis                                                                                               .
  5. Retsola, Ruokolahden Erätoverit ry, Soinila, Soinilanlahdentie 30: Vohveleita, jäätelöä ja kahvipiste. Kirpputori, nuotiomakkaraa, uimaranta, sauna klo 16.00–17.00.  Pääsee myös veneellä. Puuceet yleisön käytössä.                                               .
  6. Anu ja Heikki Narinen, Hännilä, Äitsaarentie 1458: Isolta pannulta herkullista wokkia. Mahdollista ruokailla heinävintillä tai ulkona patiolla.  Nähtävillä erirotuisia hevosia. Paikalla myös Karelia Tractors. Ulko-WC.  Tilalle ohjattu iikenne.                        .
  7. Hännilän seurojentalo, Hännilä, Äitsaarentie 1570, Aira Ronkonen Maatalous- ja ympäristöministeri Kimmo Tiilikainen paikalla

Kahvio, hanurimusiikkia, käsitöitä, kirpputori, arpajaiset. Esillä vanhaa maatalouskalustoa. Jättikuusen opastetut esittelykierrokset 12, 14, 16 (kuusen ympärysmitta 2,63m)

Hänninen: Juureksia ja vihanneksia

Äitsaaren hirvimiehet: Nylkykuurin ja kodan esittely

Ruokolahden musiikkiteatteri: Klo 18.00  Lauteilla soi C-kasetti.Liput 10 euroa. Kesto n.1h,ei väliaikaa. Musiikkikappaleet heräävät eloon, saa laulaa mukana. Kahvio avoinna. 

  1. Elina ja Risto Ronkonen, Lempiälä, Sunilantie 34: Ternimaitoa.               Hanna Kivioja: Mansikkaa ( rajoitetu määrä) säävarauksella.

TERVETULOA  ÄITSAAREEN!

Esite pdf: Äitsaari-kierros 2015