Joulu 2006

Joulun avaus 10.12.2006

Myös joulupukki vieraili Vainikkalan joulun avaustapahtumassa

Myös joulupukki vieraili Vainikkalan joulun avaustapahtumassa

Vainikkalan joulu avattiin kesäteatterilla tunnelmallisella ulkoilmatilaisuudella sunnuntaina 10. joulukuuta. Tilaisuus oli samalla Vainikkalan Kauneimmat joululaulut -tapahtuma. Tapahtuman järjesti Lappeen seurakunnan aluetyön Vainikkalan tiimi. Paikalla oli noin 70 ihmistä. Myös vanhaherra joulupukki suoritti yllätysvierailun.

Tilaisuus ajoittui aikaan jolloin lumet olivat kokonaan kadonneet. Pimeys korostui entisestään kun marraskuun alun lumimyräkän ansiosta kallistunut suuri petäjä kaatui Kivimäen päällä ja katkaisi samalla kuntoradan valaistuskaapelin. Tämä ajoittui tapahtumaa edeltävälle viikolle. Vaurio ei vaikuttanut teatterin valaistukseen ja pistorasiasähköihin. Vain kuntoradan valaistus ja siihen liitetty teatterin katsomon valaistus oli pois pelistä.

Joulukirkko seurakuntasalilla 25.12.2006

Joulukirkko 25.12.2006 klo 9.00 Vainikkalan srk-talolla. Toimittivat Ilpo Perttilä ja Sauli Ruskeepää Lappeen seurakunnasta. Paikalla lähes 40 ihmistä.


Ennätysmäärä muistokynttilöitä srk-talon kivilaatalla

Jouluna muistetaan poisnukkuneita omaisia ja ystäviä sytyttämällä muistokynttilä hautausmaalla. Jos läheisen hauta on hankalan matkan päässä, kynttilän voi sytyttää nykyisin myös Vainikkalan srk-talon edessä olevalle kivilaatalle.
Joulupäivän iltana laatalla oli yhteensä 27 muistokynttilää. Osa sammuneista oli jo ehditty kerätä pois.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.