Vainikkalan Lelulainaamo on sulkenut ovensa lopullisesti

Vähäisen käyttäjämäärän takia Vainikkalan lelulainaamo on sulkenut ovensa sunnuntaina 7.9.2014. Lainaamo ehti toimia vajaan vuoden verran Vainikkalan entisen neuvolan tiloissa seurakuntatalolla. Lelulahjoituksia kertyi yli 200, lainaajia oli yhteensä 7, joista alle puolet olivat kylällä asuvia.

Lainaamotoiminta ei kuitenkaan ole loppunut, vaan lelut siirretään Lappeenrantaan Sammonlahden asukastilaan, jossa lainaamotoiminta jatkuu toivottavasti aktiivisena joka arkipäivä kello 10-14, perjantaisin kello 10-13. Paikanvaihdoksella toivotaan suurempaa käyttäjäkuntaa leluille. Tarkempia tietoja löytyy täältä: http://ekta.fi/tuotteet-palvelut/palvelut/lelulainaamo

Kiitos kaikille lainaajille, lelulahjoittajille sekä tukijoille!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.