Mullanajotalkoot

Lauantaina 10.9.2011 pidettiin neljännet isommat talkoot, jotka olivat niin sanotut mullanajotalkoot. Jalkapallokentälle ajettiin uusi multakerros uuden nurmikentän perustaksi. Entinen nurmikenttä oli epätasainen ja heikkokuntoinen ja jopa jaloille vaarallinen sen epätasaisuuden takia. Multaa ajettiin Nuijamaalta Kalevi Sorvalin multavarastolta noin 530 kuutiota 15 traktorin voimin. Kaksi jalkamiestä oli näyttämässä kentällä kuormien kippauskohdat.

Sateen uhka oli päällä koko ajan, mutta varsinaiselta sateelta vältyttiin ja saatiin mullat ajettua – kiitos ahkerille talkoolaisille. Taas olimme talkoomakkarat ansainneet. Nyt ovat isoimmat traktoritalkoot takanapäin, mutta vielä on pienempiä juttuja jäljellä, kuten mullan tasaus, kalkitus ja nurmen kylvö sekä pallokentän osalta loppufiksaukset.

Edellisenä päivänä perjantaina 9.9.2011 kävi Kaivupalvelu Särkkä tiekarhulla tasaamassa jääkiekkokaukalon pohjamurskeet ja teki tiivistyksen valssijyrällä. Nyt on kaukalon pohja valmis laitojen pystytystä varten. Laitojen pitäisi tulla viikolla 39.

Porakaivo on valmis ja entinen pukukoppi on asennettu porakaivon päälle suojaksi ja varustekopiksi. Kuljetus Renki Oy kävi siirtämässä nosturiautolla kopin uuteen tehtäväänsä kentälle perjantaina 12.8.2011.

 

 

Kaupungin vastaava sähkömestari Pekka Korkiakoski kävi kentällä sähkösuunnittelijan kanssa katsomassa, kuinka sähköhommat tehdään. He lupasivat toimittaa suunnitelmat siihen mennessä, kun laidat tulevat. Valaistus rakennettaisiin pian laitojen pystytyksen jälkeen ja kaivolle pitää myös vetää sähköt; nämä kuuluvat samaan suunnitelmaan. Näyttää vahvasti siltä, että areena valmistuu ennen pakkasia, kiitos hyvän yhteis- ja talkoohengen!

Maanantaina 12.9.2011 tasattiin ajetut mullat 5 traktorin ja 2 jalkamiehen voimin. Kenttä näyttää hyvältä – nyt vielä kalkitus ja siemenet multaan ennen lumia, jotta ovat valmiit kasvuun sitten ensi kevään kosteudessa.

 

 

Illansuussa piipahti vielä Kymäläisen Kari 2-hankkeeseen kuuluvien monitoimihallipiirustusten kanssa kentällä esittelemässä kuvia ja kysymässä, että voisiko niillä hakea rakennuslupia vai tarvitsisiko jotain muuttaa. Oltiin kaikki paikalla olleet sitä mieltä, ettei niitä tarvitse muuttaa eli hyvät ovat, haetaan rakennuslupaa. Näin alkaa toinenkin vaihe suunnittelun osalta valmistua ja tämän vuoden puolella päästäneen tekemään hankehakemusta.

Syysterveisin,
puheenjohtaja