Vanhan kaukalon purkutalkoot

Vanha kaukalo

Uuden kaukalon rakentamisehtoihin kuului vanhan kaukalon purku ja alueen siivous. Lauantaina 21.5.11 järjestettiin hankkeen ensimmäiset talkoot vanhalla kaukalolla Lempiälän koululla. Sää suosi talkoolaisia, joita oli saapunut paikalle 17.

Talkoolaiset purkivat laitoja siirtolavoille, jotka kaupungin liikuntatoimi oli toimittanut paikalle. Pitkään palvelleita ja heikkokuntoisia laitoja pinottaessa muisteltiin monia tapahtumia kaukalon laidalla ja peleissä laatikossa. Kukaan ei oikein tarkkaan muistanut, milloin kyseiset laidat oli pystytetty. Ne oli tuotu käytettyinä muualta. Muisteluiden lomassa talkoolaisia ravittiin limulla ja makkaralla. Muuten tuli siistiä jälkeä, mutta pukukoppi jäi toistaiseksi paikoilleen. Se siirretään myöhemmin, kun sille valmistuu paikka urheilukentälle. Energialaitos purkaa valot ja katkaisee sähköliittymän.

Vanhan kaukalon purkutalkootVanhan kaukalon purkutalkoot


Seuraavat talkoot ovat vielä ennen juhannusta ja siitä tulee tarkempi ilmoitus sähköpostilla. Talkoolaisia tarvitaan, jotta päästäisiin ensi talvena luistelemaan uudessa kaukalossa. Kiitos osallistumisesta kaikille talkoolaisille sekä myös tuleville sellaisille! Hyvällä yhteistyöllä ja hengellä on valtava voima asioiden hoidossa!